Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τελετή Λήξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στις 20.30, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η τελική εκδήλωση του 20ου Γυμνασίου Πάτρας για τη φετινή σχολική χρονιά με τίτλο «Σχολείο ανοιχτό στη Γνώση και στο Όνειρο»
Ο προαύλιος χώρος του σχολείου μας γέμισε από κοινό όλων των ηλικιών που παρακολούθησε δείγματα από δράσεις που υλοποιήθηκαν  στο πλαίσιο προγραμμάτων και μαθημάτων στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Αφράτης, η υπεύθυνη Αγωγής Υγείας κα Θωμοπούλου, η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κα Παπαϊωάννου κ.ά
 Μέσω της υψηλής ποιότητας των παρουσιάσεων, αλλά και της άψογης οργάνωσης της όλης εκδήλωσης, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 20ου Γυμνασίου πέτυχαν να εντυπωσιάσουν, να προβληματίσουν, να συγκινήσουν. Κυρίως, να αποδείξουν ότι, σε πείσμα των καιρών, το δημόσιο σχολείο μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για να ανθίσει η Γνώση και το Όνειρο.
Η Διεύθυνση ,ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 20ου Γυμνασίου Πάτρας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους στήριξαν την εκδήλωση του σχολείου μας και να ευχηθούν σε όλους τους συμπολίτες μας «Καλό Καλοκαίρι».


Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 20ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ




1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο Σύλλογο των Διδασκόντων για την Οργάνωση της Εκδήλωσης και στους υπεύθυνους των Προγραμμάτων για τις πρωτότυπες δράσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή